1. Головна
  2. Всі новини
  3. ЖІНОЧІ СПОРТИВНІ ТОПИ ДЛЯ ТРЕНУВАНЬ
Новини компанії

ЖІНОЧІ СПОРТИВНІ ТОПИ ДЛЯ ТРЕНУВАНЬ

18.06.2020
ЖІНОЧІ СПОРТИВНІ ТОПИ ДЛЯ ТРЕНУВАНЬ

Будь-яка жінка, яка активно тренується або відвідує фітнес-клуб, підтвердить, що жіночий спортивний топ - це не примха, а необхідність.

Основна функція спортивного топіка - підтримка грудей. Вона може бути слабка, середня і сильна. При виборі орієнтуйтеся на інтенсивність занять і розмір грудей. Під час занять спортом короткий спортивний топ замінює нижню білизну, яке не підходить для активних фітнес-тренувань.

Нові топові моделі фітнес-бра - яскраві представники сучасного одягу для спорту. Спеціально розроблені матеріали віддають зайву вологу, гладкі шви не подразнюють шкіру, а форма ідеально відповідає вигинів жіночого тіла. Тепер тренування може бути максимально інтенсивним - хороший топік не завдасть вам дискомфорту.


Найчастіше дівчата поєднують топ з шортами або лосинами - тренуватися в такому модному і зручному комплекті одне задоволення! Купити спортивний топ найпростіше в інтернет-магазині MEGASPORT. Купівля буде легкою завдяки безкоштовній доставці на суму вище 1500 грн, а великий асортимент дасть можливість знайти саме те, що потрібно вам.

Запорука вдалої покупки - правильно підібраний розмір. Такий топ буде відмінно підтримувати груди, не стягуючи грудну клітку, - ви будете почувати себе комфортно в будь-якій ситуації.


 

Підпиcуйся на MEGASPORT

Отримай знижку 10% на першу покупку*

Відправляючи заявку Ви погоджуєтесь на обробку персональних даних

*Знижку можна використати один раз на новинки, при замовлені на суму від 2500 грн

Оберіть які пропозиції вас цікавлять:

Завантаж додаток і отримай

  • Персональні знижки та акції
  • Зручну навігацію по каталогу
  • Швидкий доступ до кабінету