1. Головна
  2. Всі новини
  3. Як обрати базову футболку
Новини компанії

Як обрати базову футболку

01.11.2021
Як обрати базову футболку

Для тих, хто веде активний спосіб життя, питання комфорту завжди знаходиться на першому місці. Базова футболка - це необхідний елемент гардеробу, незалежно від сезону та погодніх умов. Тому важливим фактором є зручний крій, адже шви, що постійно натирають і перекручуються, приносять своїм власникам масу незручностей.

Не варто забувати і про те, що футболка – це натільний одяг, де склад матеріалу безпосередньо впливає на відчуття комфорту. Звичайна бавовняна футболка не здатна забезпечити достатню зручність. Бавовна м'яка, приємна до тіла, швидко вбирає вологу. Але в той же час повільно сохне і легко деформується.

Є вироби, у яких використовується виключно синтетична нитка. Вони легкі, довго зберігають форму, швидко сохнуть, легко перуться. Але і в такому разі, при щоденному носінні футболка не забезпечуватиме потрібного рівня комфорту, особливо в плані тепла. Синтетика здатна швидко відводити вологу та тепло від тіла, підтримуючи оптимальну температуру під час тренувань. Але у повсякденному використанні ця властивість стане скоріше недоліком, ніж перевагою.

Тому для натільних базових футболок виробники використовують спеціальні гіпоалергенні матеріали збалансованого складу:

  • наявність бавовняної нитки забезпечує належну терморегуляцію, відчуття натуральності, легкості та комфорту;
  • синтетичні нитки додають виробам необхідної еластичності, допомагають надовго зберегти форму та забезпечувати необхідне та ефективне відведення вологи.

Використання еластану та поліестеру допомогло досягти оптимального балансу в дизайні моделей, їх зносостійкості, практичності та універсальності.

Такі футболки мають відразу кілька переваг:

  1. Крій моделей розробляється з урахуванням анатомічних особливостей тіла. У нашому каталозі можна вибрати як вільні, так і моделі, що облягають.
  2. Завдяки лаконічному дизайну, базові футболки легко поєднуються з різними елементами одягу, дозволяючи створювати оригінальні образи.
  3. Для виготовлення одягу використовуються приємні на дотик тканини, збалансованого складу.

Саме завдяки цьому, вибираючи будь-яку модель з каталогу інтернет-магазину MEGASPORT, наші клієнти отримують футболки найвищої якості, які стають улюбленими речами в гардеробі.

Підпиcуйся на MEGASPORT

Отримай знижку 10% на першу покупку*

Відправляючи заявку Ви погоджуєтесь на обробку персональних даних

*Знижку можна використати один раз на новинки, при замовлені на суму від 2500 грн

Оберіть які пропозиції вас цікавлять:

Завантаж додаток і отримай

  • Персональні знижки та акції
  • Зручну навігацію по каталогу
  • Швидкий доступ до кабінету