1. Головна
  2. Всі новини
  3. Вибір і догляд: парка, пуховик.
Новини компанії

Вибір і догляд: парка, пуховик.

17.12.2019
Вибір і догляд: парка, пуховик.

Вибір і догляд: парка, пуховик.

Коли на вулиці мінус десять, то природним вибором верхнього одягу на кожен день стає пуховик: тепло, практично, модно і зручно. Щоб виглядати органічно, варто вибирати пуховик спортивного стилю, короткий або середньої довжини, без чітко визначеної талії і не дуже об'ємний.

Пуховик може бути коротким, що дуже підійде автомобілістам. А якщо за кермом в теплому салоні ви буваєте рідко, то слід на зиму вибирати моделі нижче стегон.

Для активних чоловіків, які багато часу проводять на вулиці, краще буде купити довгий футбольний пуховик від бренду Adidas в інтернет-магазині MEGASPORT, адже така модель захистить від найлютішого зимового вітру і морозу. Можна і на стадіон, і на зимову прогулянку!

Парка.

Парка відрізняється від пуховика тільки габаритами і деталями пошиття. Для неї обов'язковий капюшон з відстібним хутром і зручні великі кишені.

Парка зимова, представлена в інтернет-магазині MEGASPORT ширша і довша, ніж звичайна спортивна куртка. Завдяки такому фасону її можна носити на теплий светр і не здаватися занадто щільно одягненим, - радять консультанти MEGASPORT.

Наповнювач.

Наповнювач для зимового одягу повинен бути тільки натуральним - пух / перо або котон. У другому випадку це буде не справжній пуховик, тому треба обов'язково перевірити бірку із зазначенням складу наповнювача. Оптимальне співвідношення пуху і пера виглядає так:

  • 50/50 - для теплої зими, короткого перебування на вулиці;
  • 70/30 - для холодної зими до - 15 ℃ і середнього часу перебування на свіжому повітрі;
  • 80/20 і більше на користь пуху - спеціальні пуховики для активного відпочинку на природі взимку і гірських видів спорту.

Догляд.

Не забувайте, що натуральний пуховик, який би якісний він не був, вимагає догляду - сухого чищення, провітрювання, розбивання грудок. Навіть за цих умов пуховик не протримається довше 5 сезонів постійного носіння, так як пух і перо птиці - неміцний матеріал і швидко зношується. Але це не робить його менш бажаним, адже тепло справжнього пуховика - це просто скарб в холодну зиму!




Підпиcуйся на MEGASPORT

Отримай знижку 10% на першу покупку*

Відправляючи заявку Ви погоджуєтесь на обробку персональних даних

*Знижку можна використати один раз на новинки, при замовлені на суму від 2500 грн

Оберіть які пропозиції вас цікавлять:

Завантаж додаток і отримай

  • Персональні знижки та акції
  • Зручну навігацію по каталогу
  • Швидкий доступ до кабінету