1. Головна
  2. Всі новини
  3. ТОП 5 товарів літнього образу
Новини компанії

ТОП 5 товарів літнього образу

07.06.2024
ТОП 5 товарів літнього образу

Літо вже тут! Тому саме час поповнити свій гардероб стильними та зручними новинками. Ми зібрали ТОП 5 товарів, які є ключовими елементами літніх образів.

1. Футболки. Залежно від Вашого стилю вони можуть бути яскравими та оригінальними або класичними та стриманими. Найкраще обирати моделі з бавовни, оскільки вона є м’якою й приємною до тіла, а також дозволяє повітрю проникати через тканину, що гарантуватиме комфортні відчуття. Проте для активних днів та тренувань краще обирати футболки з технологічної тканини, яка забезпечуватиме відведення вологи та швидке висихання.

2. Шорти. Вони можуть бути різних стилів та довжини, залежно від Ваших потреб. Якщо Ви полюбляєте активно проводити свої дні на свіжому повітрі, то потрібно обирати еластичні моделі, які не сковуватимуть Ваших рухів.

3. Сукні / спідниці. Обов’язково мають бути в гардеробі модниць, особливо тих які полюбляють поєднувати елегантність зі спортивним стилем.

4. Кепка / панама. Захист від сонця є важливим у будь-якому варіанті літніх активностей від прогулянок містом до занять спортом. Кепка або панама допоможуть захистити голову від прямих сонячних променів і забезпечуватимуть комфортне проведення часу на вулиці.

5. Шльопанці / сандалі. Вони даруватимуть Вашим ногам відчуття легкості та прохолоди навіть у спекотні дні.

Ми зібрали для Вас добірку ключових елементів гардероба, який додасть Вашим літнім образам комфорту та оригінальності. Переглянути товари можете за посиланням ТОП 5.

Підпиcуйся на MEGASPORT

Отримай знижку 10% на першу покупку*

Відправляючи заявку Ви погоджуєтесь на обробку персональних даних

*Знижку можна використати один раз на новинки, при замовлені на суму від 2500 грн

Оберіть які пропозиції вас цікавлять:

Завантаж додаток і отримай

  • Персональні знижки та акції
  • Зручну навігацію по каталогу
  • Швидкий доступ до кабінету