1. Головна
  2. Всі новини
  3. Старт Олімпіади 2020 у Токіо
Новини спорту

Старт Олімпіади 2020 у Токіо

26.07.2021
Старт Олімпіади 2020 у Токіо

Олімпіада була і залишається однією із найголовніших подій у світі. Цьогоріч, 23 липня у Токіо (Китай) офіційно стартувало нове свято спорту, відкладене у 2020 році через пандемію COVID-19.

Незважаючи на численні проблеми організаторів, досить високий рівень захворюваності у країні, скандали, недостатню кількість волонтерів і обслуговуючого персоналу, офіційний Пекін, все ж таки, виконав свою обіцянку, яскраво і феєрично відкривши міжнародні змагання.

На іграх у 2021 році українська збірна представлена чисельною командою. Змагатимуться українці у 25 видах спорту. Загалом, наша збірна налічує 158 спортсменів, які вже принесли перші здобутки до скарбнички. Наразі, наш доробок складається із двох бронзових медалей:

  • Дарина Білодід принесла Україні першу бронзу у боротьбі Дзюдо (вагова категорія до 48 кг);
  • Другу медаль приніс збірній вправний фехтувальник Ігор Рейзлін.

Так тримати! Ми щиро віримо у великі можливості наших дівчат та хлопців, сподіваючись на нові яскраві перемоги.

До речі, спортивна форма, у якій представлятимуть нашу країну олімпійці, дещо змінилась у кольоровій гамі та була розроблена за безпосередньої участі самих спортсменів.

Презентація офіційної форми збірної відбулась 11 липня 2021 року. Компанія-розробник (PEAK) використала світлі відтінки жовтого і блакитного кольорів, додавши до екіпіровки, окрім функціональності, оригінального стилю. Головна ідея лінійки: «Спорт, як спосіб життя і саме цей одяг дозволить бути готовим до будь-яких випробувань».

Футболки прикрашені яскравими принтами, штани і шорти отримали зручний крій та декоровані лампасами з нашивками. Вітрозахисні куртки гравців прикрашені на спині зображенням великого тризубу зі світловідбиваючого матеріалу. Ще одним незвичним елементом колекції стали зручні поясні сумки.

Загалом, кожен зі спортсменів отримав біля 50 речей. Серед них:

Усі елементи повсякденного гардеробу олімпійців виконані із матеріалів, обраних з урахуванням кліматичних умов Токіо.

Отож, наші спортсмени гарно екіпіровані, виглядають стильно і сповнені сил та натхнення на перемогу! А чекаючи на їхні нові здобутки, варто доєднатися до головної ідеї колекції і обрати стильні новинки на сайті Megasport.

Підпиcуйся на MEGASPORT

Отримай знижку 10% на першу покупку*

Відправляючи заявку Ви погоджуєтесь на обробку персональних даних

*Знижку можна використати один раз на новинки, при замовлені на суму від 2500 грн

Оберіть які пропозиції вас цікавлять:

Завантаж додаток і отримай

  • Персональні знижки та акції
  • Зручну навігацію по каталогу
  • Швидкий доступ до кабінету