1. Головна
  2. Всі новини
  3. Україна на Олімпійських іграх 2024
Новини спорту

Україна на Олімпійських іграх 2024

25.07.2024
Україна на Олімпійських іграх 2024

Літні Олімпійські ігри 2024 року в Парижі є довгоочікуваною подією, адже вони стануть великим святом спорту, культурної взаємодії та глобальної єдності. Це будуть треті Олімпійські ігри, які проводяться у цьому місті (після ігор 1900 та 1924 років). Ігри триватимуть з 26 липня до 11 серпня 2024 року. Планується проведення змагань у 32 видах спорту, що включають як традиційні олімпійські дисципліни, так і нові, більш сучасні види такі як брейк-данс, спортивне скелелазіння, скейтбординг та серфінг.

Українські спортсмени завжди демонстрували високий рівень підготовки та волю до перемоги на міжнародних змаганнях. І Олімпіада 2024 в Парижі не стане винятком. Україна має намір представити своїх найкращих спортсменів. Серед фаворитів можна виділити: стрибки - Ярослава Магучіх, плавання - Михайло Романчук, бокс - Олександр Хижняк, фехтування - Ольга Харлан та ін. Крім згаданих видів спорту, українські спортсмени мають високі шанси на успіх у багатьох інших дисциплінах.

Наші атлети ретельно готувались до цих престижних змагань, щоб гідно представити Україну на світовій спортивній арені. Давайте ж разом підтримаємо наших спортсменів і побажаємо їм успіхів на Олімпіаді 2024 в Парижі!!!

Підпиcуйся на MEGASPORT

Отримай знижку 10% на першу покупку*

Відправляючи заявку Ви погоджуєтесь на обробку персональних даних

*Знижку можна використати один раз на новинки, при замовленні на суму від 2500 грн

Оберіть які пропозиції вас цікавлять:

Завантаж додаток і отримай

  • Персональні знижки та акції
  • Зручну навігацію по каталогу
  • Швидкий доступ до кабінету