1. Головна
  2. Всі новини
  3. Нова форма збірної України з футболу від Adidas
Новини компанії

Нова форма збірної України з футболу від Adidas

11.10.2024
Нова форма збірної України з футболу від Adidas

adidas та Українська асоціація футболу (УАФ) оголосили про початок співпраці, представивши нові комплекти домашньої та виїзної форми збірних України на сезон 2024/2025. adidas відтепер є ексклюзивним постачальником форми для всіх збірних УАФ, включаючи чоловічі, жіночі та молодіжні команди. 

Нові домашня та виїзна форми натхненні прапором країни, мають легендарні три смужки на плечах та гасло «СЛАВА УКРАЇНІ» на спині. Форма вшановує зв’язок між українською культурою та футболом, що робить її важливим атрибутом кожного вболівальника. Вона виготовлена з технологією AEROREADY, в якій використовуються матеріали, що відводять вологу або поглинають її, щоб тіло залишалося сухим, і включає вставки з сітки, що дихають, для комфорту як гравців на полі, так і вболівальників. Колекцію виготовлено зі 100% перероблених матеріалів.

Працюючи над досягненням спільної мети, це довгострокове партнерство підкреслює прагнення adidas до подальшого розвитку футболу в Україні та демонструє амбіції УАФ розвивати таланти й просувати український футбол на міжнародній арені.

 

КУПИТИ ФУТБОЛЬНУ ФОРМУ 👇

Підпиcуйся на MEGASPORT

Отримай знижку 10% на першу покупку*

Відправляючи заявку Ви погоджуєтесь на обробку персональних даних

*Знижку можна використати один раз на новинки, при замовленні на суму від 2500 грн

Оберіть які пропозиції вас цікавлять:

Завантаж додаток і отримай

  • Персональні знижки та акції
  • Зручну навігацію по каталогу
  • Швидкий доступ до кабінету