1. Головна
  2. Всі новини
  3. Спортивний костюм як основа осіннього гардеробу
Новини компанії

Спортивний костюм як основа осіннього гардеробу

28.09.2021
Спортивний костюм як основа осіннього гардеробу

Спортивні костюми за останні кілька сезонів стали трендовими речами у гардеробах модників. Виробники одягу із задоволенням балують своїх поціновувачів різноманітними моделями, матеріалами та кольоровою гамою.

Зручність такого одягу важко переоцінити. По-перше — це завжди зручний і практичний варіант як для міських вулиць, так і для подорожей. По-друге — брендовий спортивний костюм, покладений в основу щоденного образу завжди говорить про гарний смак свого власника.

Світові лідери спортивної індустрії створюють цілі колекції костюм різного призначення. Тому давайте розберемось, з яких матеріалів і за яким принципом обирати спортивний костюм для різних задач.

Для занять спортом та прогулянок

Костюми, створені для активних занять на відкритому повітрі завжди мають відмінні характеристики матеріалів. Осінні варіанти будуть повністю виконані або мати у своєму складі високий відсоток синтетичних матеріалів. Бренди пропонують два основних види такого одягу — штани з курткою-вітровкою чи кофтою. До «трійок» додатково додається жилетка.

Верх осіннього костюма для спорту часто має закриту застібку, прорезинені шви, водовідштовхувальне напилення, спеціальну дихаючу підкладку та капюшон. Низ також виконують із міцних матеріалів, з дихаючими вставками та відповідною підкладкою.

Фліс чи начес, як правило у таких моделях не використовуються. Ці види утеплювачів притаманні для костюмів з трикотажу чи бавовни. Такі костюми добре використовувати для походу до спортивної зали, тренувань чи прогулянок на свіжому повітрі у зимовий період часу.

Для повсякденної носки такі спортивні костюми також будуть доречними. Вони стильні, дарують комфорт та добре поєднуються з шаленим ритмом міських вулиць. У якості взуття до цього одягу добре підходять високі кеди та кросівки.

Міські спортивні костюми або стиль Sport-шик

Виробники спортивного одягу давно почали інтегрувати спортивний стиль у буденну реальність. Завдяки своїй зручності та універсальності спортивні костюми в стилі casual наразі б’ють рекорди популярності.

Для виготовлення такого одягу використовуються тканини з високим вмістом бавовни. Утеплені варіанти м’яко огортають тіло теплом протягом усього дня. До того ж — бавовняні вироби добре відводять вологу та дуже приємні на дотик.

Обираючи міський варіант спортивного костюму, поціновувачи в першу чергу віддають перевагу стилю та комфорту. Кофти частіше виконують у вигляді об’ємних, вільних худі зі зручною кишенею посередині. Брюки з високою або середньою посадкою можуть бути завуженного або вільного крою. Наявність манжетів — за бажанням. Все залежить від особистих уподобань покупця.

Найголовніше — такий спортивний костюм зручно одягнути на прогулянку, для походу до магазину, навчання чи роботу (якщо, звичайно, це дозволяє корпоративна етика).

Тренди осені 2021

Жіночі і дитячі спортивні костюми з різноманітними принтами та у світлих кольорових гамах цьогоріч будуть найбільш актуальними. Щодо чоловічого одягу — в моді яскраві кольори та їх поєднання.

Для жінок костюми створені у більшій кількості варіантів:

  • штани з завищеною талією та укороченим верхом;
  • приталені моделі спортивних брюк з об’ємними довгими худі;
  • костюми вільного крою в стилі oversize;
  • облягаючі моделі.

В плані декору, виробники використовують контрастні елементи: вставки, вишивку, принти, паєтки та незвичні, оригінальні нанесення логотипів.

Дорослим для більш теплого періоду можна обрати костюм без флісу чи начесу. Верх легко поєднувати із джинсами, а низ — із топами чи футболками. Яскраві різнокольорові кросівки чи кеди довершать міський стильний образ.

Щодо дитячого одягу — для діток віком до 10-12 років краще обирати утеплені варіанти. У такому разі Ваше чадо точно буде завжди зігрітим та почуватись комфортно.

І пам’ятайте — чим більше матеріал брендового одягу містить синтетичної нитки, тим краще такий варіант буде підходити для активних занять спортом, особливо — на вулиці. Бавовняні вироби краще підійдуть для зали або повсякденного використання.

Знайдіть улюблений спортивний костюм у каталозі нашого магазину та додайте своїй осені зручності, стилю та оригінальності!

Підпиcуйся на MEGASPORT

Отримай знижку 10% на першу покупку*

Відправляючи заявку Ви погоджуєтесь на обробку персональних даних

*Знижку можна використати один раз на новинки, при замовлені на суму від 2500 грн

Оберіть які пропозиції вас цікавлять:

Завантаж додаток і отримай

  • Персональні знижки та акції
  • Зручну навігацію по каталогу
  • Швидкий доступ до кабінету