1. Головна
  2. Всі новини
  3. New Balance та ФК «Динамо» Київ
Новини брендів

New Balance та ФК «Динамо» Київ

03.09.2018
New Balance та ФК «Динамо» Київ

New Balance та ФК «Динамо» Київ: початок спільного шляху!


Один зі світових лідерів з виробництва спортивного екіпірування, американська компанія New Balance з нового сезону стає офіційним спортивним партнером найтитулованішого футбольного клубу України, ФК «Динамо» Київ.

Договір про співпрацю включає три сезони – 2018/2019, 2019/2020 та 2020/2021 рр.

Таким чином, київське «Динамо» приєднується до інших іменитих клубів, серед яких англійський «Ліверпуль», іспанський «Атлетік», португальський «Порту», шотландський «Селтік», французькі «Лілль» і «Нант» та ін., аби творити нову історію і здобувати нові перемоги та трофеї в екіпіровці New Balance.

Відтепер компанія New Balance буде забезпечувати екіпіровкою всі команди ФК «Динамо» - від першої команди, яка щороку представляє Україну на євроарені, до наймолодших вікових груп знаменитої на весь світ динамівської академії.

18 липня 2018 року відбудбулася презентація нової ігрової форми, в якій київське «Динамо» буде виступати у всіх турнірах у сезоні 2018/2019.

Перший матч в екіпіровці New Balance «Динамо» провів вже 21 липня в Одесі, де зіграв за престижний трофей – Суперкубок України.

У рамках партнерства компанія New Balance розроблятиме для ФК «Динамо» екіпіровку ексклюзивного дизайну починаючи з сезону 2019/2020.

Підпиcуйся на MEGASPORT

Отримай знижку 10% на першу покупку*

Відправляючи заявку Ви погоджуєтесь на обробку персональних даних

*Знижку можна використати один раз на новинки, при замовлені на суму від 2500 грн

Оберіть які пропозиції вас цікавлять:

Завантаж додаток і отримай

  • Персональні знижки та акції
  • Зручну навігацію по каталогу
  • Швидкий доступ до кабінету