1. Головна
  2. Всі новини
  3. Не втрачай шансу зловити додаткову знижку!
Новини компанії

Не втрачай шансу зловити додаткову знижку!

12.01.2022
Не втрачай шансу зловити додаткову знижку!

Магазин MEGASPORT продовжує балувати своїх клієнтів додатковими знижками! В період з 14 січня по 16 січня уважно слідкуйте за моніторами Ваших гаджетів та ловіть "літаючий кросівок", щоб отримати додаткові знижки і купувати товари улюблених брендів за ще нижчими цінами!

Користувач, який здійснює покупку в мережі MEGASPORT, може взяти участь в акції «Спіймай знижки» (далі – акція), та отримати додаткову знижку 5%, 6%, 8%, 10%, 15% за промокодом за наступними умовами:

1. Споживач, який натиснув на стікер кросівка (стікер не є товаром та не є статичним), одразу ж отримає спливаюче вікно-форму з промокодом. Промокод на додаткову знижку можна скопіювати і примінити у вигляді знижки в корзині на сайті або в роздрібному магазині.
2. Знижка за Дисконтною картою сумується зі знижкою за промокодом.
3. Знижка по акції «Спіймай знижки» надається від ціни, яка вказана на ціннику. На товар зі знижкою, знижка надається від ціни на ціннику, яка вказана зі знижкою.
4. Знижка за промокодом діє на весь асортимент товару, крім товару категорії «ексклюзивна ціна» та «ексклюзивна знижка».
5. Отримати акційний промокод та використати знижку можна з 14.01.2022р. по 16.01.2022р.
6. Знижка за промокодом діє 1 раз.
7. У разі онлайн оплати додаткова знижка 5% надається від ціни товару отриманої, після надання знижки за Дисконтною картою та промокодом.
8. У випадку наявності Бонусів на карті, при покупці товару в період акції, знижка надається за більшим Показником знижки.
9. Акція діє на сайті https://megasport.ua/ та схожа акція діє в роздрібних магазинах MEGASPORT.
10. З детальною інформацією можна ознайомитись на сайті https://megasport.ua, у консультантів та на касах в магазинах MEGASPORT.
11. Споживач, який взяв участь в онлайн-акції «Спіймай знижки» і отримав промокод зі знижкою, може використати дану знижку за промокодом і в будь-якому роздрібному магазині Megasport. 
12. В роздрібній мережі MEGASPORT діє подібна акція, в якій споживач обирає скретч-картку, та отримує додаткову знижку, яка відповідає даній карті. Розмір знижки визначається шляхом сканування штрих-коду. Отримати картку та використати знижку може кожен покупець, в період з 14.01.2022 по 16.01.2022 включно. Знижка за скретч-карткою сумується зі знижкою за Дисконтною картою. Детальні умови на касах в роздрібних магазинах MEGASPORT. Акція діє за наявності скретч-карток.
13. Споживач може використати лише знижку за скретч-картою, яку обрав у роздрібному магазині або за промокодом, який був знайдений на сайті лише на одну покупку (1 чек).

Слід зазначити, що при наявності у споживача кількох знижок за скретч-картою та/або промокодом, дані знижки не сумуються.

Отримані знижки можна використовувати для покупки товарів як в інернет-магазині, так і в офлайн-магазинах мережі

MEGASPORT залишає за собою право змінювати умови, період дії акції, про що споживачі будуть проінформовані додатково

Підпиcуйся на MEGASPORT

Отримай знижку 10% на першу покупку*

Відправляючи заявку Ви погоджуєтесь на обробку персональних даних

*Знижку можна використати один раз на новинки, при замовлені на суму від 2500 грн

Оберіть які пропозиції вас цікавлять:

Завантаж додаток і отримай

  • Персональні знижки та акції
  • Зручну навігацію по каталогу
  • Швидкий доступ до кабінету