1. Головна
  2. Всі новини
  3. «Краще, швидше, сильніше» - стань учасником розіграшу крутих подарунків!
Новини компанії

«Краще, швидше, сильніше» - стань учасником розіграшу крутих подарунків!

03.09.2021
«Краще, швидше, сильніше» - стань учасником розіграшу крутих подарунків!

 


Бери участь у розіграші подарунків!

З 03 по 30 вересня 2021 року замовляй у MEGASPORT товари на суму від 1500 грн, обирай доставку Новою поштою та автоматично ставай учасником розіграшу!

15 жовтня 2021 року серед учасників розіграємо:

- 3 сертифікати по 5000 грн.

- 5 сертифікатів по 2000 грн.

- 10 спортивних рюкзаків.

- 20 спортивних пляшок.

 

ОФІЦІЙНІ ПРАВИЛА ПРОВЕДЕННЯ АКЦІЇ

«Краще, швидше, сильніше»

(надалі за текстом – «Правила»)

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ.

1.1. Організатором Акції «Краще, швидше, сильніше» , надалі – «Акція» є Товариство з обмеженою відповідальністю «НОВА ПОШТА, місцезнаходження: Україна, 03026, Київ, Столичне шосе, 103, код ЄДРПОУ – 31316718.

1.2. 1.2. Виконавцем «Акції» є ТОВ «ТАЛАН ГРУПП» (надалі – «Виконавець»). Місцезнаходження: 01033, м. Київ, вул. Жилянська, буд. 31, код ЄДРПОУ 38315485.

1.3. Партнером Акції є ТОВ «МЕГАСПОРТ УА», код ЄДРПОУ - 42904475

1.4. Акція проводиться з метою формування та підтримки обізнаності споживачів щодо товарів та послуг Організатора та Партнера, їх рекламування та залучення нових клієнтів та збільшення обсягів продаж.

1.5. Ця Акція не є лотереєю або азартною грою, послугою у сфері грального бізнесу чи конкурсом, а ці правила не є публічною обіцянкою винагороди, чи умовами конкурсу.

2. ТЕРИТОРІЯ ТА ПЕРІОД ПРОВЕДЕННЯ АКЦІЇ

2.1. Акція проводиться з 00:00 03 вересня 2021 року до 23:59 30 вересня 2021 року (за Київським часом) (по тексту загалом – «Період проведення Акції»).

2.2. Акція діє на всій території України, де надаються послуги під знаком для товарів та послуг «Нова пошта», за винятком тимчасово окупованої території відповідно до Закону України від 15.04.2014 № 1207-VII та Закону України від 18.01.2018 № 2268-VIII, ряду населених пунктів на території Донецької та Луганської областей та території, що не контролюється українською владою (згідно Постанови Верховної Ради України «Про визнання окремих районів, міст, селищ і сіл Донецької та Луганської областей тимчасово окупованими територіями» від 17.03.2015 р., №254-VIII та переліку територій, на яких органи державної влади України тимчасово не здійснюють свої повноваження, затвердженого Розпорядженням КМУ №1085-р від 07.11.2014 року) виключно з міркувань безпеки мешканців даних регіонів та фактичної можливості функціонування Замовника та Виконавця на зазначеній території) та з використанням глобальної мережі «Інтернет», з урахуванням особливостей мережі функціонування «Інтернет» (по тексту – «Територія проведення Акції»).

3. ЗМІСТ АКЦІЇ ТА УМОВИ.

3.1. Учасниками Акції є особи, які відповідають вимогам цих Правил, а також здійснили всі дії в Період проведення Акції, які передбачені цими Правилами.

Взяти участь в Акції мають право особи, які повністю погодились виконати умови цих Правил.

3.2. Не можуть брати участь у Акції та не мають права на отримання Заохочення:

  • неповнолітні особи або особи, чия дієздатність обмежена державою, в т.ч. у судовому порядку;
  • особи, які не є громадянами України;
  • особи, які не проживають на території України на останні 3 роки;

3.3. Для участі в Акції Учаснику, який відповідає вимогам п. 3.1. і не відноситься до категорій, вказаних у п. 3.2. цих Правил, необхідно у Період проведення Акції здійснити всі наступні дії:

3.3.1. Замовити товар у Партнера, оплатити повністю та отримати або замовити товар, отримати та оплатити повністю, а саме товар у інтернет-магазині https://megasport.ua/.

3.3.2. В розіграші приймають участь замовлення, які одночасно за вартістює від 1500 грн або більше. Акція не поширюється на замовлення вартістю менше 1500 грн, які оформленні для доставки не ТОВ «НОВА ПОШТА», які не є дозволеними до перевезення відповідно до Умов надання послуг ТОВ «НОВА ПОШТА» та відповідно до вимог законодавства України, та які не підпадають під дію цих Правил.

3.3.3. Обрати спосіб доставки – послуги перевезення відправлення ТОВ «НОВА ПОШТА», доставка до «Адреси», «Поштомат» або «Відділення».

3.3.4. Всі оплачені та отримані замовлення приймають участь у розіграші автоматично.

3.3.5. У разі виграшу заохочення надати Виконавцю документи відповідно до Правил.

3.4. У випадку, якщо Учасник обрав будь-який інший спосіб доставки сформованого замовлення та / або не виконав інші передбачені Правилами умови, він не вважається Учасником Акції та не має права на участь у розіграші Заохочень.

3.5. Кожна успішна операція з повним виконанням умов п. 3.3 дає Учаснику Акції один шанс на отримання Заохочення Акції.

3.6. Не відповідають умовам Акції операції, які було здійснено поза Періодом проведення Акції.

4.ЗАОХОЧЕННЯ АКЦІЇ

4.1. Заохоченням Акції є:

  • 3 шт. (три) сертифікати номіналом по 5000 (пять тисяч гривень, 00 копійон), на купівлю одягу, взуття та аксесуарів в магазині «Мегаспорт», що належить Партнеру,
  • 5 шт. (п’ять) сертифікатів номіналом по 2000 (дві тисячі гривень, 00 копійок), на купівлю одягу, взуття та аксесуарів в магазині «Мегаспорт», що належить Партнеру,
  • 10 шт. (десять) спортивних рюкзаків
  • 20 шт. (двадцять) спортивних пляшок.

4.2. Виконавець залишає за собою право самостійно визначати постачальників товарів і послуг, для придбання Заохочень або будь-яких їх елементів.

4.3. Заміна Заохочень грошовим еквівалентом або будь-яким іншим благом не допускається. Заохочення обміну та поверненню не підлягає.

4.4. Виконавець/Організатор/Партнер не несуть ніякої відповідальності по відношенню до подальшого використання Заохочень Учасниками після їх одержання, зокрема, за неможливість Учасниками скористатись наданим Заохоченнями з будь-яких причин, а також за можливі наслідки використання Заохочення.

4.5. Відповідальність Виконавця обмежується вартістю Заохочень.

4.6. Нарахування, утримання та перерахування до бюджету податків з Заохочень, зокрема ПДФО та військового збору, здійснюються Виконавцем Акції відповідно до чинного законодавства України.

4.7. Зовнішній вигляд/форма/зображення Заохочень та враження від їх використання, що зазначені (можуть бути зазначені) у рекламних матеріалах, які будуть поширюватись про Акцію, може відрізнятись від реальних та не в повній мірі відповідати сподіванням Учасника.

4.8. Право на участь у отриманні Заохочень мають ті Учасники, котрі виконали умови Правил та які були визнані Переможцем Акції в порядку визначеному цими правилами.

4.9. Заохочення, які залишилися невитребуваними у зв’язку з тим, що Учасники / Переможці не виконали умови цих Правил, використовуються Організатором на власний розсуд.

4.10. Відповідальність Організатора, Виконавця та Партнера обмежується вартістю Заохочень.

5. ПОРЯДОК ВИЗНАЧЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ

5.1. Визначення Переможців Акції, які здобудуть право на отримання Заохочень відбувається Виконавцем за допомогою сервісу random.org методом випадкового вибору серед усіх Учасників Акції, які виконали вимоги цієї Акції впродовж в Період проведення цієї Акції, використовуючи базу, надану Партнером акції.

5.2. Визначення переможців відбуватиметься 15.10.2021 року.

5.3. У випадку, якщо Переможець втратить право на отримання будь-якого Заохочення згідно з умовами цих Правил, або буде встановлено, що учасник не мав права на отримання Заохочення до визначення його Переможцем, таке Заохочення не вручатиметься.

5.4. Результати визначення Переможців Акції, які отримають Заохочення Акції, є остаточними й оскарженню не підлягають. Результати визначення Переможців будуть передані Виконавцем Партнеру та після будуть розміщуватися на сайті https://megasport.ua/. Протягом 3 (трьох) робочих днів після проведення розіграшу представник Виконавця також інформує особу, яку визначено Переможцем Акції, про перемогу у розіграші, один раз телефонуючи йому на номер телефону, вказаний у Формі; в окремих випадках за власною ініціативою може проінформувати іншими засобами зв’язку.

6. ПОРЯДОК ОТРИМАННЯ ЗАОХОЧЕНЬ

6.1. 6.1. Для отримання Заохочення Переможцю необхідно протягом 5 (п’яти) робочих днів після розміщення повідомлення про результати визначення Переможців (як визначено в п. 5.3. цих Правил) надіслати Виконавцю на електронну адресу vmyakotko@talanagency.com лист з сканкопіями таких документів

  • паспорта громадянина України (всіх сторінок паспорта у формі книжечки, де є записи/паспорта у формі ID-картки;
  • довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (РНОКПП), окрім випадку, коли Переможець відмовився від прийняття РНОКПП, про що має відповідну відмітку/запис в паспорті громадянина України;

6.2. Відмова Переможця від надання інформації/документів, а так само надання інформації, що має ознаки фальсифікації або є недостовірною/ невірною, позбавляє Переможця права на отримання Заохочення та вважається відмовою Переможця від отримання ним Заохочення.

6.3. Передача Заохочення здійснюється Виконавцем Акції протягом 7 (семи) робочих днів з дати перевірки всіх даних, отриманих від Переможця Акції. Заохочення може бути отримане Переможцем Акції виключно особисто за місцезнаходженням Виконавця або в іншому, погодженому Переможцем Акції з Виконавцем місці. Обов’язок Організатора/Виконавця по передачі Заохочень вважається виконаним з моменту передачі Заохочення Переможцю у випадку якщо такий Переможець отримає його особисто.

6.4. При отриманні Заохочення Переможець, на вимогу Виконавця Акції підписує акт приймання-передачі Заохочення та згоду/дозволи, передбачені цими Правилами.

6.5. Неухильне дотримання всіх умов цих Правил є необхідною умовою отримання Учасником Заохочення.

6.6. Невиконання будь-яких умов, передбачених цими Правилами, позбавляє відповідного Учасника можливості отримати Заохочення.

7. ІНШІ УМОВИ

7.1. Учасник діє особисто, від свого імені, добровільно і самостійно (обмежено дієздатні особи діють добровільно, але за згодою законних представників та/або піклувальників). Учасник Акції бере на себе всі ризики щодо відповідальності та наслідків, пов'язаних з можливою участю в Акції та отриманням Заохочення.

7.2. Беручи участь в Акції, кожен Учасник тим самим надає свою пряму добровільну згоду Організатору та Виконавцю на збирання, зберігання та обробку (як ці терміни визначені законодавством) наданих персональних даних, а саме: інформації про Учасника Акції, прізвище ім’я по-батькові Учасника Акції, Контактний телефон, копії документів що посвідчують особу Учасника Акції, дані про номер ЕН та інші дані (надалі — «Персональні дані») для ідентифікації Переможця та оподаткування Заохочень, вручених Переможцю та на передачу таких даних Виконавцю/Організатор.

7.3. Персональні дані Переможця можуть використовуватися Виконавцем/Організатором з маркетинговою та/чи будь-якою іншою метою методами, що не порушують чинне законодавство України (в т.ч. шляхом передачі третім особам). Крім того, кожен Учасник шляхом участі в Акції надає Виконавцю/Організатору пряму згоду та право на безоплатне використання його імені, прізвища, зображення, інтерв'ю або інших матеріалів про нього з рекламною/маркетинговою метою, в т.ч., але не обмежуючись, право публікації (в т.ч. його імені і зображення) в засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, інтерв'ю у ЗМІ, а також для надсилання інформації, повідомлень (в т.ч. рекламного характеру) тощо, без будь-яких обмежень за територією, часом та способом використання, і таке використання жодним чином не відшкодовуватиметься Виконавцем/Організатором. Надання такої згоди розглядається у розумінні ст. 296, 307, 308 Цивільного Кодексу України та Закону України «Про захист персональних даних».

7.4. Переможець на вимогу Виконавця/Організатора зобов’язується надати письмову згоду на обробку своїх Персональних даних. Переможець погоджується з тим, що надані ним Персональні дані використовуються Організатором та Виконавцем винятково з метою проведення Акції, з маркетинговою метою відповідно до п. 7.4 цих Правил та для сплати податків і зборів відповідно до чинного законодавства України.

7.5. Беручи участь в Акції, Переможець підтверджує, що з моменту початку його участі в Акції він належним чином повідомлений про мету збору його Персональних даних, склад та зміст зібраних даних, правами, передбачені у ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», та осіб, яким його дані передаються.

7.6. Виконавець/Організатор не несуть жодної відповідальності за захист будь-яких інших даних окрім Персональних даних, що передаються згідно умов Акції, розміщених Учасником в соціальній мережі, за неправомірний або випадковий доступ до них, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення персональних даних, а також інші неправомірні дій. Так само Виконавець/Організатор не несуть жодної відповідальності за порушення прав третіх осіб в результаті дій Учасника з надання таких персональних даних.

7.7. Організатор не компенсує Учасникам Акції вартість послуг операторів, надавачів фінансових послуг, що надають доступ в Інтернет, та не несе відповідальність за збої в їх роботі. Організатор Акції не несе відповідальність за будь-які дії магазинів-партнерів та інших організацій, зазначених у Додатку № 1, в тому числі, за невідправлення замовлення, за надання до перевезення товарів, які заборонені до перевезення тощо.

7.8. Організатор Акції не несе відповідальність у випадку збоїв у роботі будь-яких технічних, інформаційних засобів у відділеннях, а також у таких збоях, затримках у роботі технічних тощо засобів учасника Акції або будь-яких інших осіб, в тому числі, аптек та інших організацій, зазначених у Додатку № 1.

7.9. Організатор, Виконавець та Партнер не несуть відповідальності у разі виникнення форс-мажорних обставин, таких як стихійні лиха, пожежа, повінь, військові дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни у законодавстві, що діє на території проведення Акції, інші непідвладні контролю з боку Організатора / Виконавця обставини та інших форс-мажорних обставин, перелік яких визначено п. 2 статті 141 Закону України «Про торгово-промислової палати в Україні».

7.10. Організатор, Виконавець та Партнер не несуть обов’язок відшкодування будь-яких витрат Учасника, які ним понесені, під час або після участі в Акції, в тому числі, транспортних, телефонних тощо.

7.11. Всі авторські права, права на використання торгової марки та інші права на інтелектуальну власність, пов’язані цією Акцією, належать Організатору Акції та/або його ліцензіарам.

7.12. Участь в Акції автоматично означає факт ознайомлення та повну і безумовну згоду Учасника з цими Правилами. Порушення Учасниками Акції цих Правил або відмова Учасника Акції від належного виконання цих Правил вважається відмовою Учасника від участі в Акції та отримання Заохочень Акції, при цьому така особа не має права на одержання від Організатора Акції будь-якої компенсації, в тому числі, і грошової.

7.13. Номери телефонів, IP адреси, електронні та поштові адреси та інші дані Учасників, в діях яких було виявлено ознаки зловживань чи шахрайства (генерація чи підбір спроб, використання будь-яких прийомів або програмного забезпечення, які поставлять такого Учасника у більш вигідні умови у порівнянні з іншими Учасниками) не допускаються до подальшої участі в цій Акції. У цьому випадку Організатор залишає за собою право на блокування IP-адреси. Рішення про недопущення до подальшої участі в Акції (Активності) Учасників приймається самостійно Організатором, і оскарженню не підлягає. Учасники які були недопущені до подальшої участі в Акції незалежно від моменту недопущення їх до такої участі (до чи після отримання ними Заохочень), втрачають право на одержання будь-яких Заохочень Акції, не одержаних на момент недопущення Учасника Акції до подальшої участі в Акції, і при цьому не мають право на одержання жодних компенсацій від Організатора.

7.14. У випадку виникнення ситуацій, що допускають неоднозначне тлумачення цих Правил, і/або питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймається Організатором Акції. При цьому його рішення є остаточним і не підлягає оскарженню. Організатор не вступає в будь-які суперечки стосовно визнання будь-яких осіб Учасниками і прав на отримання бонус-знижок. Організатор не вступає в будь-які суперечки стосовно визнання будь-яких осіб Учасниками і прав на отримання винагороди за п.3.5. Організатор не бере на себе відповідальності за визначення прав сторін у будь-яких суперечках.

7.15. Ці Правила та умови можуть бути змінені та/або доповнені Організатором Акції протягом всього строку проведення Акції. Зміна та/або доповнення цих Правил та умов Акції можливі у випадку їх затвердження Організатором Акції та їх оприлюднення у тому ж порядку, що визначений для інформування про Правила та умови Акції. Такі зміни та доповнення набувають чинності з моменту опублікування, якщо інше не буде спеціально визначене безпосередньо змінами/доповненнями до цих Правил та умов.

7.16. Виконавець/Організатор/Партнер Акції не несуть відповідальності:

7.16.1. За коректне відображення на сторінці https://megasport.ua/ на персональних комп’ютерах, планшетних комп’ютерах та мобільних пристроях:

  • експлуатація яких не має офіційної підтримки виробника на Території проведення Акції, і відбувається на вільний розсуд користувачів;
  • експлуатація яких відбувається з використанням VPN сервісів для перегляду та використання ПЗ та комп’ютерної програми;
  • горизонтальна роздільна здатність екранів яких менше 576 пікселів;
  • експлуатація яких відбувається з не оновленими до мінімально необхідних версій або не підтримують роботу веб-браузерів: Internet Explorer не нижче версії 11, Firefox не нижче версії 58, Chrome не нижче версії 64, Safari не нижче версії 11, iOS Safari не нижче версії 11.2, Chrome for Android не нижче версії 64;
  • які використовують для перегляду веб-браузери, що вбудовані в додатки сторонніх виробників (наприклад, мобільний додаток Facebook);
  • які працюють за допомогою операційних систем, експлуатація яких не має офіційної підтримки виробника на території та у строк проведення Акції, та відбувається на вільний розсуд користувачів;
  • які працюють за допомогою неліцензійних операційних систем, та іншого неліцензійного допоміжного програмного забезпечення (антивірусні програми та інші), експлуатація яких не має офіційної підтримки виробника на території та у строк проведення Акції, та відбувається на вільний розсуд користувачів;
  • технічні можливості та характеристики яких унеможливлюють коректне відображення Сайту.

7.16.2. За коректність та безперебійність Інтернет-з’єднання, що забезпечується постачальником таких послуг.

7.16.3. За технічні помилки та/або збої у роботі сторінки https://megasport.ua/, хостингу, що сталися з вини операторів мобільного зв’язку та/або внаслідок низької якості та/або переривання з’єднання мобільного зв’язку та/або внаслідок такого рівня мобільного зв’язку, що не може забезпечити якісне та безперебійне відображення на сторінці https://megasport.ua/.

7.16.4. За способи використання Заохочення. Ризик випадкової втрати або пошкодження майна переходить до переможця в момент вручення Заохочення.

Підпиcуйся на MEGASPORT

Отримай знижку 10% на першу покупку*

Відправляючи заявку Ви погоджуєтесь на обробку персональних даних

*Знижку можна використати один раз на новинки, при замовлені на суму від 2500 грн

Оберіть які пропозиції вас цікавлять:

Завантаж додаток і отримай

  • Персональні знижки та акції
  • Зручну навігацію по каталогу
  • Швидкий доступ до кабінету