1. Головна
  2. Всі новини
  3. Кольорові тренди літа 2021
Новини компанії

Кольорові тренди літа 2021

05.07.2021
Кольорові тренди літа 2021

Кольорові тренди літа 2021

Сезон весна-літо 2021 сповна побалує любителів яскравих поєднань і сміливих кольорових рішень. Орієнтуватись у модних трендах завжди не просто, тому для наших читачів ми зібрали короткий опис найцікавіших і наймодніших відтінків, якими можна розфарбувати своє літо.

Жовтогарячий

Насичений і сонячний, сміливий і яскравий, виразний жовтий колір, ближчий до помаранчевого, стане оригінальним відтінком в одязі. Дизайнери широко використовують ці енергійні відтінки у своїх колекціях, адже вони неймовірно позитивні і теплі. Жовтогарячі елементи гардеробу легко поєднувати із класичними темним аксесуарами. Популярністю користуються штани, шорти, футболки, майки і навіть серії із двух або трьох речей.

Небесно-блакитний

Ніжний і тендітний, дещо холодний і освіжаючий. Вибір світлих відтінків блакитного буде доречним як у повсякденному, так і у спортивному гардеробі. Такий колір привертатиме увагу, гарно підкреслюватиме легкість образу. Палітру використовують не тільки для одягу, але і для взуття, часто поєднуючи з контрастними елементами.

Rust або іржа

Коричневі відтінки з яскраво вираженою домінантою оранжевого кольору також займають не останні позиції в трендах сезону Summer 2021. Вибір речей у кольорі Rust відрізняється не меншою сміливістю. Палітра теж належить до теплих відтінків, проте трохи менш кричущий і яскравий. На противагу жовтогарячому, «іржа» дозволить надати образу більш стриманного характеру. Але все одно чудово підкреслить бунтівний норов свого власника.

Сонячний жовтий

І знову колір із теплої палітри. Цьогоріч дизайнери нещадно експлуатують відтінки жовтого у своїх роботах. І такі рішення дуже виправдані. На противагу помаранчевому і іржавому, колір спілого лимону, в міру яскравий, навіть дещо виважений. Одяг і взуття у такому відтінку створюють абсолютно збалансований, дружелюбний і відкритий образ.

French Blue або насичений синій

Мрійливий French Blue (французький синій) нагадує про безкрайнє синє небо, яке притаманно лише теплій літній порі. Ідеально підійде для тих, хто любить виділятись, але не лише за рахунок яскравості кольорів. Спортивний гардероб у глибокому, стримано яскравому синьому буде не аби яким популярним цього сезону.

М’ята та делікатний зелений

Світлий, тендітний і ніжний блідо-зелений колір знаходиться на найвищому піку своєї популярності. Відтінки м’яти і ментолу теж не втрачають власної популярності. Проте блідо-зелений, все ж таки, використовується у колекціях набагато ширше. Модні поціновувачі вже встигли призвичаїтись до варіацій зелені у власній шафі, проте із радістю доповнять палітру новою річчю у новому делікатному кольорі.

Відтінки рожевого

На зміну ніжним пудровим палітрам приходить більш насичений малиновий і кораловий. Вони сміливіші, яскравіші і куди більш вигідно підкреслюють нестримний характер сезону весна-літо 2021. Ці кольори широко використовують як у чоловічому, так і у жіночому гардеробах, а взуття з яскравими кораловими і малиновими вставками б’є рекорди популярності.

Аметистовий

Безперечною новинкою, ковтком свіжого повітря і одним із лідерів тренду стали аметистові відтінки. Легкий бузковий колір ніжний, свіжий і теплий водночас. Він поєднує у собі усі найкращі віяння нинішнього сезону, дозволяючи створювати неповторні, соковиті образи як поціновувачам спортивного стилю в одязі, так і тим, хто віддає перевагу класичному гардеробу. Щодо взуття — кеди і кросівки у аметисті додають образу легкості і де-якої мрійливості.

Але усім, хто більше звик до класичних кольорових рішень не варто розчаровуватись у прагненнях сезону весна-літо 2021 додати фарб у наші гардероби. Такі універсальні відтінки як глибокий сірий, класичний бежевий, світлий кремовий, темно-синій і зеленувато-коричневий також дозволяють залишатись у тренді, не жертвуючи власними переконаннями.

Отож, гайда за обновками! Новинки нашої колекції стануть Вашими найулюбленішими речами цього спекотного літа.

Підпиcуйся на MEGASPORT

Отримай знижку 10% на першу покупку*

Відправляючи заявку Ви погоджуєтесь на обробку персональних даних

*Знижку можна використати один раз на новинки, при замовлені на суму від 2500 грн

Оберіть які пропозиції вас цікавлять:

Завантаж додаток і отримай

  • Персональні знижки та акції
  • Зручну навігацію по каталогу
  • Швидкий доступ до кабінету