1. Головна
  2. Всі новини
  3. Догляд за шкіряним взуттям
Новини компанії

Догляд за шкіряним взуттям

15.07.2020
Догляд за шкіряним взуттям

Можна кожен сезон оновлювати свій взуттєвий гардероб і дивуватися тому, що улюблена пара швидко втратила зовнішній вигляд та властивості, а можна правильно за нею доглядати та носити її роками. Щоб допомогти вам максимально довго отримувати задоволення від носіння улюбленого шкіряного взуття, ми підготували список порад, які допоможуть зберегти не лише зовнішній вигляд, а й властивості будь-якої пари.


Почніть з обробки.
Одразу після покупки, бажано обробити взуття кремом і водовідштовхувальним спреєм, а після дати йому ніч постояти. Це допоможе запобігти пересиханню шкіри, зробить її більш м'якою та еластичною, а крім того, захистить її від згубних кристалів солі або реагентів.



Не забувайте про очищення.

Очищайте взуття щодня від бруду та пилу м’якою ганчіркою або щіткою, а моделі з натуральної пофарбованої шкіри протирайте вологою м’якою тканиною.




Давайте взуттю відпочивати

Намагайтеся не носити одну й ту саму пару кілька днів поспіль. Бажано чергувати взуття, та давати йому повністю просохнути природним способом, а це може займати понад 12 годин.



Обирайте правильний спосіб очищення.

У жодному разі шкіряне взуття не можна мити звичайним милом та водою або прати. Для цього є спеціальні засоби, що продаються у магазинах. Після висихання треба обов'язково повторити базову обробку.



Не зловживайте високими температурами.

Сушити взуття необхідно лише природнім шляхом при кімнатній температурі, без використання будь-яких опалювальних приладів.




Подумайте про зберігання.

Для зберігання взуття варто використовувати спеціальні картонні вставки або пластикові формотримачі, які допоможуть уникнути деформації.




Піклуйтесь регулярно.

Доглядайте за взуттям на регулярній основі. Очищуйте шкіряну пару від пилу щіткою після кожного виходу з дому, а креми, спреї та іншу взуттєву косметику використовуйте мінімум раз на тиждень.




Підпиcуйся на MEGASPORT

Отримай знижку 10% на першу покупку*

Відправляючи заявку Ви погоджуєтесь на обробку персональних даних

*Знижку можна використати один раз на новинки, при замовлені на суму від 2500 грн

Оберіть які пропозиції вас цікавлять:

Завантаж додаток і отримай

  • Персональні знижки та акції
  • Зручну навігацію по каталогу
  • Швидкий доступ до кабінету