1. Головна
  2. Всі новини
  3. Бренд Champion випустив геймерську толстовку - з додатковими кишенями і збільшеним капюшоном
Новини брендів

Бренд Champion випустив геймерську толстовку - з додатковими кишенями і збільшеним капюшоном

30.08.2020
Бренд Champion випустив геймерську толстовку - з додатковими кишенями і збільшеним капюшоном

Бренд Champion випустив геймерську толстовку - з додатковими кишенями і збільшеним капюшоном

Бренд спортивного одягу Champion представив колекцію для геймерів. До неї увійшли два види толстовок і штани. Згідно з повідомленням на офіційному сайті, всі предмети були «розроблені в лабораторії і протестовані професійними кіберспортсменами і фанатами ігор».

Толстовки виконані в двох варіантах - з блискавкою і без неї. Обидві моделі мають збільшені капюшони для комфортного використання навушників. Велика кишеня спереду призначена для носіння геймпада, миші або пляшки з водою. Крім цього, є відділення для телефону і документів. Куртка забезпечена звуженими рукавами, які не заважатимуть під час гри. Вартість толстовок становить $ 90 (2,4 тис. Грн) за варіант з блискавкою і $ 80 (2,2 тис.грн) за варіант без блискавки.

Окремо виробник відзначив наявність системи нашивок Velcro Brand. На думку представників Champion, з її допомогою геймери зможуть кастомізіровати свої толстовки. Компанія також випустила колекцію нашивок в «автентично спортивному стилі», їх можна придбати окремо.

Геймерські спортивні штани, виходячи з опису, призначені для «оптимальної продуктивності при мінімумі відволікаючих чинників». У чому їх конкретні переваги для геймерів, виробник не уточнив. Вартість штанів становить $ 50 (1,3 тис. Грн)

У грудні 2019 року Puma представила Active Gaming Footwear - шкарпетки з підошвою, створені спеціально для геймерів. Відповідно до опису, шкарпетки розроблені в першу чергу для консольних геймерів. Вони «забезпечують користувачам комфорт, підтримку і контроль, необхідні для адаптації до різних режимів гри».



Натисніть що, переглянути каталог на сайті MEGASPORT
Толстовки, худі, світшот для чоловіків
Толстовки, худі, світшот для жінок





Підпиcуйся на MEGASPORT

Отримай знижку 10% на першу покупку*

Відправляючи заявку Ви погоджуєтесь на обробку персональних даних

*Знижку можна використати один раз на новинки, при замовлені на суму від 2500 грн

Оберіть які пропозиції вас цікавлять:

Завантаж додаток і отримай

  • Персональні знижки та акції
  • Зручну навігацію по каталогу
  • Швидкий доступ до кабінету