1. Головна
  2. Всі новини
  3. ​​7 фактів про New Balance, які ви могли не знати
Новини брендів

​​7 фактів про New Balance, які ви могли не знати

01.02.2021
​​7 фактів про New Balance, які ви могли не знати

7 фактів про New Balance, які ви могли не знати

1. Ми завжди знали, що New Balance - гігант світу кросівок, але в 2000-му році переконалися абсолютно, коли команда бренду оголосила, що за рік вона випустила 45 000 000 пар кросівок. Це було велике досягнення, зараз цифри істотно зросли.



2. New Balance підтримував завжди американський ринок і всі локальні явища, а також вони не забували про сідінг свого товару. У цій справі вони зайшли так далеко, що навіть подарували свої New Balance 990 особисто Бараку Обамі, який їх носив. На парі було вишито, що це пара Президента США.



3. Напис Made In USA - не до кінця чесна констатація місця виробництва кросівок, тому що шнурки, фурнітура та деякі складові матеріали (а це в сумі близько 30 відсотків) зроблені в Азії. Виходить, що це на 70 відсотків правда.



4. Мало хто знає, що колись New Balance виграв тендер на створення спортивного екіпірування для солдатів ізраїльської армії, в ході якого вони розробили ексклюзивну пару кросівок New Balance 577 в чорно-сірій кольоровій гамі. Модель не надходила у відкритий продаж, що її моментально зробило дуже бажаною серед колекціонерів New Balance.



5. У 1982-му році New Balance стали першим в світі брендом, який випустив у продаж кросівки, які стояли понад 100 доларів за пару (це була модель 990). Конкуренти сподівалися на провал, але нічого не вийшло, а силует 990 став класикою жанру.





6. Вперше логотип у формі літери N з'явився в на кросівках 320, випущених в 1972-му році. На той момент багато авторитетних видань називали цю модель проривний і вручали премію кросівок року за інноваційні зміни (вони почали відмовляти від шкіри на користь нейлону).



7. Спочатку. New Balance не займався виробництвом взуття, а лише випускав спеціальні ортопедичні устілки, виробництво яких і дозволило бренду пережити Велику Економічну Депресію.




Подивитись каталог тут

Підпиcуйся на MEGASPORT

Отримай знижку 10% на першу покупку*

Відправляючи заявку Ви погоджуєтесь на обробку персональних даних

*Знижку можна використати один раз на новинки, при замовлені на суму від 2500 грн

Оберіть які пропозиції вас цікавлять:

Завантаж додаток і отримай

  • Персональні знижки та акції
  • Зручну навігацію по каталогу
  • Швидкий доступ до кабінету