1. Головна
  2. Всі новини
  3. У ТОП-10 лідерів світу: паралімпійська збірна Україна вражає своїми здобутками
Новини спорту

У ТОП-10 лідерів світу: паралімпійська збірна Україна вражає своїми здобутками

31.08.2021
У ТОП-10 лідерів світу: паралімпійська збірна Україна вражає своїми здобутками

Свято спорту триває. Із закінченням Олімпіади, у Токіо розпочались Паралімпійські ігри, на яких українські спортсмени демонструють не лише відмінну спортивну підготовку, але й неймовірну силу духу. Розпочались змагання 24 серпня та триватимуть до 5 вересня.

Для участі у змаганнях в 540 різних дисциплінах з 22 видів спорту з’їхалися 4400 спортсменів. Кваліфікацію загалом пройшли 135 команд. Це рекордна кількість учасників. До програми ігор цього разу включені футбол 7х7, тхеквондо, бадмінтон та плавання під вітрилами.

Дебютантами Паралімпіади 2020 стали збірні Бутану та Гаяни, а також на арену повернулись представники Соломонових Островів. Російська збірна продовжує виступати під нейтральним прапором без дозволу приймати участь у командних видах спорту.

За даними на 31 серпня, збірна України посідає 8 рядок у загальному рейтингу команд. У нашому доробку уже є:

  • 12 золотих медалей;
  • 30 срібних;
  • 16 бронзових.

Загалом, за перший тиждень наші паралімпійці вже завоювали 58 найвищих нагород. Серед лідерів загального заліку знаходяться Китай, США, Британія, Австралія, Бразилія, Нідерланди та представники Російського паралімпійського комітету.

Тішимось здобутками наших паралімпійців та віримо, що ще не раз українські спортсмени стоятимуть на п'єдесталі пошани. Ці неймовірні люди щоденно доводять світові, що життя прекрасне, а спортом може займатись будь-хто.

Отож, не зволікайте та обирайте найкращий спортивний одяг та взуття на сторінках каталогу нашого інтернет-магазину. Адже найважче завжди — просто зважитись.

Підпиcуйся на MEGASPORT

Отримай знижку 10% на першу покупку*

Відправляючи заявку Ви погоджуєтесь на обробку персональних даних

*Знижку можна використати один раз на новинки, при замовлені на суму від 2500 грн

Оберіть які пропозиції вас цікавлять:

Завантаж додаток і отримай

  • Персональні знижки та акції
  • Зручну навігацію по каталогу
  • Швидкий доступ до кабінету