1. Головна
  2. Всі новини
  3. Новорічні хованки з приємними знижками!
Новини компанії

Новорічні хованки з приємними знижками!

28.12.2021
Новорічні хованки з приємними знижками!

Користувач, який здійснює покупку в мережі MEGASPORT, може взяти участь в акції «Новорічні хованки» (далі – акція), та отримати додаткову знижку 5%, 6%, 8%, 10%, 15% за промокодом за наступними умовами:

 
1. Користувач, який натиснув на стікер (стікер не є товаром та не є статичним), одразу ж отримає спливаюче вікно-форму з промокодом. Промокод на додаткову знижку можна скопіювати і примінити у вигляді знижки в корзині на сайті або в роздрібному магазині.
2. Знижка за Дисконтною картою сумується зі знижкою за промокодом.
3. Знижка по акції «Новорічні хованки» надається від ціни, яка вказана на ціннику. На товар зі знижкою, знижка надається від ціни на ціннику, яка вказана зі знижкою.
4. Знижка за промокодом діє на весь асортимент товару, крім товару категорії «ексклюзивна ціна» та «ексклюзивна знижка».
5. Отримати акційний промокод та використати знижку можна з 29.12.2021р. по 09.01.2022р.
6. Знижка за промокодом діє 1 раз.
7. У разі онлайн оплати додаткова знижка 5% надається від ціни товару отриманої, після надання знижки за Дисконтною картою та промокодом.
8. У випадку наявності Бонусів на карті, при покупці товару в період акції, знижка надається за більшим показником знижки.
9. Акція діє на сайті https://megasport.ua/ та в роздрібних магазинах MEGASPORT.
10. З детальною інформацією можна ознайомитись на сайті https://megasport.ua, у консультантів та на касах в магазинах MEGASPORT.
11. Споживач, який взяв участь в онлайн-акції «Новорічні хованки» і отримав промокод зі знижкою, може використати дану знижку за промокодом і в будь-якому роздрібному магазині MEGASPORT. 
12. В роздрібній мережі MEGASPORT діє подібна акція, в якій споживач знаходить розміщений на території магазину акційний стікер (друковане зображення зі штрих-кодом), та отримує додаткову знижку, яка відповідає знайденому стікеру. Розмір знижки визначається шляхом сканування штрих-коду. Знайти та використати знижку може кожен покупець, в період з 29.12.2021 по 09.01.2022 включно. Знижка за акційним стікером сумується зі знижкою за Дисконтною картою. Детальні умови на касах в роздрібних магазинах MEGASPORT.
13. Споживач може використати лише знижку за акційним стікером, який був знайдений у роздрібному магазині або за промокодом, який був знайдений на сайті лише на одну покупку (1 чек).

Слід зазначити, що при наявності у споживача кількох знижок за акційним стікером та/або промокодом, дані знижки не сумуються.

Отриманний промокод можна використати для покупок на сайті або в офлайн-магазинах мережі.

MEGASPORT залишає за собою право змінювати умови, період дії акції, про що споживачі будуть проінформовані додатково

Підпиcуйся на MEGASPORT

Отримай знижку 10% на першу покупку*

Відправляючи заявку Ви погоджуєтесь на обробку персональних даних

*Знижку можна використати один раз на новинки, при замовлені на суму від 2500 грн

Оберіть які пропозиції вас цікавлять:

Завантаж додаток і отримай

  • Персональні знижки та акції
  • Зручну навігацію по каталогу
  • Швидкий доступ до кабінету