1. Головна
  2. Всі новини
  3. Готуємось до Нового року: ТОП 5 варіантів подарунків для малечі
Новини компанії

Готуємось до Нового року: ТОП 5 варіантів подарунків для малечі

13.12.2021
Готуємось до Нового року: ТОП 5 варіантів подарунків для малечі

Новорічні свята невпинно наближаються. Кожен сподівається на здійснення власних мрій та очікувань. Особливо — у найказковішу ніч року. Тому варто замислитись над тим, чиї бажання можна реалізувати простим кліком на нашому сайті.

І так, почнемо з варіантів подарунків для дітей. Адже багато хто з батьків прагне подарувати власній дитині не лише цікаву, але й потрібну річ. Отож, ТОП 5 цікавих подарунків для малечі від нашого магазину.

1. М’ячі

Ми усі пам’ятаємо власне дитинство і яскраві моменти гри у м’яча. Викидайло, квадрат, футбол… І це тільки початок списку. З м’ячем завжди набагато веселіше! А з точки зору фізичного розвитку і налагодження соціальних зв’язків — то взагалі неоціненна річ.

Отож перший запропонований нами варіант — придбати брендового м’яча. Звичайно, можна обійтись і дешевим виробом. Проте світові лідери виробництва окрім якості, гарантують ще й безпечність власної продукції, що дуже актуально для сучасних діток.

Знайти яскраві варіанти подарунку для дівчат та хлопців допоможе наш каталог. Заходьте і обирайте. 

2. Пляшки

В умовах пандемії та боротьби батьків за здоров’я своїх дітей, ми прагнемо допомогти. Одним із найкращих подарунків дитині може стати зручна пляшка для води. 

По-перше — це завжди необхідна річ, яка має бути під рукою в школі, під час прогулянки та на тренуванні. Наповнити пляшку можна звичайною водою, соком, компотом або будь-яким іншим питтям. 

По-друге — власну індивідуальну пляшку дитина з меншою вірогідністю зможе переплутати з чужою. 

По-третє — цей аксесуар зараз в тренді і діти охоче носять його з собою.

Відшукати оригінальну пляшку для власного чада також можна у відповідному розділі сайту.

3. Рюкзак

Зручний ортопедичний рюкзак необхідний як дитині молодшого віку, так і підлітку. Особливо актуальним такий подарунок буде для дітей старшого віку, адже у тренді стиль спорт-шик, який активно обігрує елементи спортивного одягу, поєднуючи його із повсякденним.

У нашому каталозі представлений широкий вибір багатофункціональних моделей брендових рюкзаків для дітей різного віку. Отож, не зволікайте!

4. Теплі аксесуари

Теплі шапки, рукавички, шарфи та бафи — не менш трендові речі у сучасній вуличній моді. 

Набори із шапки та рукавичок підійдуть для менших діток. Яскраві кольорові рішення — для середнього віку. А от модні моделі шапок від відомих брендів точно оцінять підлітки старшого віку.

Що обирати — вирішувати Вам! Зазерніть до нашого каталогу та купуйте найкраще.

5. Спортивний одяг та взуття

Можливо, на перший погляд, Вам здається, що купувати одяг чи взуття у подарунок на Новий Рік не зовсім вдала ідея. Але давайте подумаємо: якщо ваша дитина захоплена футболом, баскетболом чи атлетикою, подарувати профільне спортивне взуття чи одяг вже не здається таким безглуздим.

У нашому каталозі можна відшукати бутси, кросівки, гетри, шорти, футболки, кофти, штани, кепки і багато іншого саме для маленьких професіоналів.

Отож, заходьте і обирайте найкращі подарунки для найдорожчих. А ми зичимо Вам веселих свят, здоров’я та справжнього домашнього затишку! Слідкуйте за нашими новинами і будьте в курсі останніх новинок від улюблених брендів.

Підпиcуйся на MEGASPORT

Отримай знижку 10% на першу покупку*

Відправляючи заявку Ви погоджуєтесь на обробку персональних даних

*Знижку можна використати один раз на новинки, при замовлені на суму від 2500 грн

Оберіть які пропозиції вас цікавлять:

Завантаж додаток і отримай

  • Персональні знижки та акції
  • Зручну навігацію по каталогу
  • Швидкий доступ до кабінету