1. Головна
  2. Всі новини
  3. Неймовірні ексклюзивні новинки від Puma в інтернет-магазині Megasport
Новини брендів

Неймовірні ексклюзивні новинки від Puma в інтернет-магазині Megasport

16.07.2021
Неймовірні ексклюзивні новинки від Puma в інтернет-магазині Megasport

Неймовірні ексклюзивні новинки від Puma в інтернет-магазині Megasport

Це справжня гучна подія для українського спорту! Це те, що не зможе пропустити жоден фанат футболу в Україні!

Інтернет-магазин Megasport крокує у ногу із останніми ноу-хау в світі спортивної моди та пропонує своїм відвідувачам долучатись до останніх трендів. Отже, найближчим часом фанати донецького «Шахтаря» і просто поціновувачі футбольних перепетій, матимуть шанс придбати речі із ексклюзивної колекції від бренду Puma.

Це дійсно неординарна лінійка одягу, взуття та аксесуарів, яка налічує більше 50 різноманітних товарів. Колаборація відомого на теренах України, Европи та Азії професійного футбольного клубу з всесвітньо відомим брендом розроблена у яскравій кольоровій гамі з широким вибором речей для ефективних занять спортом.

Впізнавані чорний та жовтогарячий кольори обігруються у моделях з оригінальними принтами та нашивками. Також, дизайнери додали у палітру відтінки графітового, блакитного та класичний білий і чорний. Колекційна приналежність підкреслюється впізнаваними логотипами. До того ж — сміливі дизайнерські рішення у розкритті клубної тематики стали беззаперечними окрасами всіх виробів. Створені радикально нові дизайни, що відповідають не тільки останнім віянням примхливої моди, але й безпосередньо враховують потреби спортсменів.

Як і годиться, Puma виконала ексклюзивну лінійку із матеріалів найвищої якості. Привідкриваючи завісу таємниці, можемо із впевненістю сказати, що до колекції входитимуть не тільки теплі шарфи, оригінальні шапки, футбольні шорти чи футболки. Бренд значно розширив своє поле діяльності і на радість фанів презентував широкий асортимент. Кожен із поціновувачів зручного та стильного спортивного одягу, взуття та професійних аксесуарів зможе відшукати у цій колекцію свою улюблену річ.

Але куди краще один раз побачити, ніж сотні раз почути. Тому стежте за нашими оновленнями і не зволікайте! Оскільки лінійка ексклюзивна, іншого шансу придбати вподобану річ може і не представитись. Унікальна яскрава колекція, прикрашена логотипами футбольного клубу «Шахтар» від бренду Puma за лічені дні вже з’явиться на полицях наших магазинів і на сторінках сайту. Бажаємо усім приємних покупок у сіті магазинів Megasport!

Подивитись каталог

Підпиcуйся на MEGASPORT

Отримай знижку 10% на першу покупку*

Відправляючи заявку Ви погоджуєтесь на обробку персональних даних

*Знижку можна використати один раз на новинки, при замовлені на суму від 2500 грн

Оберіть які пропозиції вас цікавлять:

Завантаж додаток і отримай

  • Персональні знижки та акції
  • Зручну навігацію по каталогу
  • Швидкий доступ до кабінету