1. Головна
  2. Всі новини
  3. Кілька порад як обрати зручні кросівки
Новини компанії

Кілька порад як обрати зручні кросівки

09.06.2021
Кілька порад як обрати зручні кросівки

Кілька порад як обрати зручні кросівки

З кожним новим сезоном перед нами постає найголовніше питання: як підібрати зручне взуття і одяг для того, щоб виглядати стильно, але при цьому не забуваючи про комфорт. Інтернет-магазин MEGASPORT зібрав для наших читачів кілька основних порад, які допоможуть обрати зручні та модні кросівки для теплого сезону року.

Улюблені відомі бренди щороку випускають колекції дитячого, жіночого і чоловічого взуття, розроблені спеціально для весни і літа. Поціновувачам відкритих сланців та сандалів простіше підібрати зручну модель. А от із закритими кросівками справи йдуть набагато важче.

До того ж — нинішній сезон обіцяє бути яскравішим, сміливішим та більш розкутішим попереднього. Отож, на що варто звертати уваги при виборі кросівок для сезону весна-літо 2021.

«Дихаючий» верх

Моделі, розроблені із щільного текстилю з використанням спеціального плетення не тільки забезпечать ногам можливість дихати. Каркаси кросівок, створених із спеціального волокна надають стопам необхідної підтримки. Текстиль здатний підлаштовуватись під форму ніг, не створюючи надлишкового тиску на стопи. Адже у теплий період року ноги мають властивість набрякати. Тому жорстка структура шкіри не зможе повністю забезпечити необхідного рівня комфорту. Особливо — це стосується володарів широких стоп.

Кросівки із текстильним верхом якомога краще підходять для довгого носіння. А у поєднанні зі зручною, амортизуючою підошвою і «дихаючою» устілкою — таке взуття стане найулюбленішим у Вашій літній колекції.

Тим, хто все ж таки віддає перевагу класичним матеріалам виготовлення кросівок, варто обирати моделі з перфорацією. Наявність мілких отворів у носовій і тильних частинах допомагає повітрю вільно циркулювати. Таким чином, ніжки будуть відчувати комфорт, а не надмірну спеку. А також — допоможе контролювати потовиділення.

Що стосується зовсім закритих моделей кросів, то їх краще відкласти до осені або до вкрай не погожих днів.

Масивна підошва

Сучасна мода актуалізувала тренди 80-х років, значно розширивши асортимент взуття для сучасних модників і модниць. Потовщені підошви додають кілька сантиметрів у зрості. До того ж — цей тренд розповсюджується не тільки на жіночі, а й на чоловічі літні кросівки.

Колекції кросівок на припіднятих підошвах випустились (і ще плануються на вихід у світ) майже усіма відомими брендами. Взуття прикрашають різноманітними вставками та виступаючими елементами, які надають кросівкам дещо брутального, агресивного вигляду. Але для тих, хто відкритий до експериментів і готовий ризикувати — нинішній сезон виявиться найцікавішим.

Найголовніше — обирати кросівки з підошвою достатньої гнучкості, щоб стопи не були скутими у русі. На щастя, відомі бренди спортивного взуття не забувають про амортизацію і анатомічну будову ноги при створенні модних кросівок.

Сміливе поєднання кольорів

Все та ж мода 80-х років запам'яталась яскравим розмаїттям фарб. Натхненний мотивами саме того періоду, нинішній сезон також пропонує сміливо поєднувати різні кольори. Актуальними залишаються і однотонні моделі. Проте, якщо Ви прагнете віддати належне сучасним трендам, варто відійти від звичної палітри червоних, синіх і чорних відтінків та обирати більш сміливі рішення. Наприклад — яскраві жовті, блатні чи бузкові кросівки здатні додати неймовірної живості будь-якому образу.

Ще цікавіші моделі, які поєднують два і більше кольори одразу. Боятись сміливих колаборацій різних відтінків зовсім не варто. Схожі палітри у одязі допоможуть об’єднати і гармонізувати образ. А виглядатиме такий «look» куди цікавіше та привабливіше. Варто просто спробувати і не боятись ризикувати! Навіть використання шнурків яскравого кольору здатне додати життєрадісних фарб звичному, буденному образу.

І найголовніше для літнього сезону — отримувати якомога більше позитивних емоцій, радості і нових вражень. Тому обирайте зручні кросівки, надягайте улюблений одяг і кожного дня отримуйте максимум задоволення. А брендове взуття від магазину MEGASPORT допоможе відчувати комфорт і впевненість у будь-якій Вашій пригоді.

Переглянути каталог кросівок:

Жіноче взуття

Чоловіче взуття

Дитяче взуття


Підпиcуйся на MEGASPORT

Отримай знижку 10% на першу покупку*

Відправляючи заявку Ви погоджуєтесь на обробку персональних даних

*Знижку можна використати один раз на новинки, при замовлені на суму від 2500 грн

Оберіть які пропозиції вас цікавлять:

Завантаж додаток і отримай

  • Персональні знижки та акції
  • Зручну навігацію по каталогу
  • Швидкий доступ до кабінету