1. Головна
  2. Всі новини
  3. Eurovision 2022 — дякуємо Kalush Orchestra за феєричну перемогу!
Новини компанії

Eurovision 2022 — дякуємо Kalush Orchestra за феєричну перемогу!

16.05.2022
Eurovision 2022 — дякуємо Kalush Orchestra за феєричну перемогу!

Євробачення знову їде до України! Це наша третя перемога у цьому надпопулярному пісенному конкурсі. Проте у час війни та надзвичайної скрути для багатьох українців ця подія має неймовірне значення! 

 

Вже втретє світ захоплює самобутність та незвичність нашої культури. Ми продовжуємо вивчати наше коріння і свою глибинну культуру, вдало поєднуючи народні мотиви з сучасними течіями. Нинішні щаблі культурного розвитку України дозволяють розправлят крила унікальним творцям, які створюють пісні, наповнені любов’ю до свого минулого та прагненнями крокувати в ногу із часом.

 

Найпарадоксальніше, що звичайні хлопці із Kalush Orchestra проспівали рядки, близькі серцю кожного українцю — про вдячність материнській любові. Але щирість та запал кожного слова передались слухачам навіть без перекладу!

 

Дякуємо кожній і кожному, хто допоміг світові почути та відгукнутись на наш посил! Дякуємо усім, хто віддав свій голос у підтримку нашого неймовірного гурту. Та дякуємо самому колективу, який цьогоріч запалив сцену, піднявши шквал овацій на честь України і самих виконавців! 

 

Весь світ говорить про Україну! Весь світ ще раз упевнився у нашій силі та самодостатності! Весь світ знову згуртувався у щирому захопленні нами!

 

Отож, тримаймося, любі українці, бо ми того варті!

Разом до перемоги!

Підпиcуйся на MEGASPORT

Отримай знижку 10% на першу покупку*

Відправляючи заявку Ви погоджуєтесь на обробку персональних даних

*Знижку можна використати один раз на новинки, при замовлені на суму від 2500 грн

Оберіть які пропозиції вас цікавлять:

Завантаж додаток і отримай

  • Персональні знижки та акції
  • Зручну навігацію по каталогу
  • Швидкий доступ до кабінету