1. Головна
  2. Всі новини
  3. Колір марсала - тренд сезону 2015
Новини компанії

Колір марсала - тренд сезону 2015

27.03.2015
Колір марсала - тренд сезону 2015

Щороку в сфері моди з'являється певний колір, який є на моделях всіх відомих брендів. У новому 2015 року на думку експертів, найбільш модним відтінком стане приглушений бордовий з коричневим подтоном, а його назва говорить сама за себе - міцне десертне вино Marsala.

Як і кріплене вино, яке дало кольору його ім'я, цей насичений відтінок уособлює багатство благородного бенкету, в той же час зберігаючи свою приземленість і природну чарівність, що дозволяє йому з легкістю втілюватися в повсякденних реаліях і подобатися всім без винятку.

На відміну від своїх попередників, колір марсала добре підходить як жінкам, так і чоловікам, як блондинкам, так і брюнеткам, і ідеально вписується як в денний, так і в вечірній гардероб. Тому не дивно, що ми побачимо марсалу не тільки на вечірніх сукнях і класичних костюмах, а й багато спортивних брендів не втратять нагоду випустити моделі «модного» кольору.

Тепер кожен хто любить виглядати стильно повинен мати в гардеробі одну, а краще декілька речей бордового кольору. Великий плюс у тому, що колір марсала не є надто насиченим або яскравим, тому їм можна повністю замінити чорний колір, або ж доповнити його. Також сміливо комбінуйте ці речі з іншими нейтральними кольорами: сірий, джинс, білий, бежевий.

Одного погляду на звіти вуличної моди і, особливо, на фотозвіти з червоних килимових доріжок останніх місяців достатньо, щоб сумніви в тому, який колір модний в 2015 році, не виникало. Тому сміливо можете вирушати в магазин на пошуки спортивного одягу і взуття в яких присутній колір марсала.

 

Підпиcуйся на MEGASPORT

Отримай знижку 10% на першу покупку*

Відправляючи заявку Ви погоджуєтесь на обробку персональних даних

*Знижку можна використати один раз на новинки, при замовлені на суму від 2500 грн

Оберіть які пропозиції вас цікавлять:

Завантаж додаток і отримай

  • Персональні знижки та акції
  • Зручну навігацію по каталогу
  • Швидкий доступ до кабінету